diumenge, 6 de desembre del 2009

Viatge a Delhi i Agra (Capítol 2)












De tornada a Delhi, i després d'haver al·lucinat amb a quantitat d'infraccions que es fan a les carreteres indies (la pitjor un autocar carrgat de gent creuant una carretera per la mitjana i aixafant les pantes que separaven els dos sentits....) vam arribar a Delhi cap a les 11 de la nit.

L'endemà al matí va començar la visita a Delhi amb la visita al Fort Vermell (Red Fort) on vam conèixer un grup de noies espanyoles. Una cosa curiosa d'aquest viatge és que no trobem grups de nois, tan sols grups de noies o parelles, però en cap cas hem vist grups de nois... extrany. El Red Fort es enorme, amb les parets tal i com el seu nom indica vermelles per la pedra amb la que les van fer, tot i que els edificis que ho ha dins son de marbre blanc. Molt xulo també.

Després del Red Fort vam pujar al cotxe per veure els jardins on està enterrat Gandhi. Hi ha una zona on et fan descalçar (just on és la tomba) i al veure com quedaven els peus dels que hi entravem vam preferir fer fotos des de dalt... :)

Després vam passar per la India Gate (em penso que és més gran que la Gateway de Mumbai) i per els edificis on hi viu el president de la república i el parlament, per arribar a les darreres visites que ens van agradar molt, per mi la millor de Delhi va ser el Lotus Temple, un temple fet de marbre blanc, que tot i estar tancat aquell dia, vam poder fotografiar-lo des de fora.

La darrera parada abans d'abandonar Delhi va ser el Qu'tb Minhar, un minaret increiblement alt, molt xulo i que és patrimoni de la UNESCO (com el Taj Mahal o el Fort Vermell) i directes cap a l'aeroport a agafar l'avió de tornada cap a Mumbai (aquest cop amb la companyia Indigo, molt millor que Spicejet!)

Les sensacions és que Delhi és una ciutat més "neta" que Mumbai, amb més infraestructures i més noves, per alguna cosa és la capital, però està molt orientada al turisme i també hi ha molts nens demanant pel carrer, potser més que a Mumbai?? No ho sé. Mumbai és la ciutat que mai dorm, suposo que aquest títol se'l disputen moltes ciutats, però aquí al menys veus que és veritat, sempre hi ha gent fent alguna cosa i Ricksahws per agafar, a qualsevol hora... a vegades resulta una mica estressant que tot no es pari una estona :)

Ara ja amb el cap posat a la propera escapada que serà Nepal (concretament la vall del Kathmandú) per visitar els temples que no hem trobat a India i per empapar-nos de budisme i també veure els Himalàies!!! Ja us explicaré, serà la propera setmana i abans de tornar a Catalunya!

Una abraçada

4 comentaris:

imma ha dit...

:-) t´esperem perque ens expliquis ja en directe :)... totes les emocions viscudes...;)

Namaste Sergi,

abraçades des de sant celoni....:)

Imma

Oscar Dieguez ha dit...

o sigui que tornes PARA NAVIDAD!!! pues a veure si tens 5 min per fer un café!!!
bon viatje i fins aviat.

Marcel.la ha dit...

Quina enveja !!! Nosaltres venim a l'ïndia amb tu després de Nadal !!!
Cuida't molt !!! Ens veiem per Nadal. Recorda porta l'abric cap aquñi que comença a fer fred de veritat !!!
Una abraçada

Jordi i Marcel.la

Unknown ha dit...

Hola Wapo!!!
Ja tenim ganes de veure´t i així ens expliques la teva experiència en "vivu i en directu".Quina il.lu, una setmaneta i cap a casa!!! Però, el meu dubte és si tens massa ganes de tornar,...jeje,...amb lo bé que t´ho estàs passant eh!!!
Parlant d´una altra cosa, ja hem posat fil a l´agulla pel dia de Nadal.Prepara´t perquè alguna cosa s´està coent, jajaja.
Fins aleshores un petonarro molt gran!!!!! ;)