dimecres, 2 de desembre del 2009

Viatge a Delhi i Agra (capítol 1)
















Bon dia!

Bé ara que ja he tornat i he descansat bastant del cap de setmana esgotador que vaig tenir us passo a explicar les impressions del viatge:

El viatge consistia en sortir el disabte a les 5 del matí de Mumbai amb avió amb destí Delhi i des d'allà agafar un cotxe fins a Agra, tornar el mateix dia a Delhi i l'endemà visita a Delhi i vol de tornada a Mumbai (això sembla ok, ara els detalls jejeje)

El viatge va ser tota una experiència i una oportunitat per veure que hi ha fora de les ciutats... Primer la companyía en la que vam volar, Spicejet, era bastant dolenta la veritat, em penso que mai he anat a un avió tant apretat i la experiència de ser els únics occidentals en tot l'avió és xocant. Un cop a Delhi, ens havien dit que es tardaven unes 2 hores i mitja per fer els 225 kms fins a Agra, que les carreteres eren molt bones..... doncs res de res.... 6 hores!! per unes carreteres que creuaven poblets i poblets... ara això sí, vam poder veure tota mena de "fauna". Moltíssimes vaques (molt primes), un home que duia uns micos i que se'ns van enfilar al cotxe, uns "encantadors" de serps (em penso que són sordes, perquè no tocava gaire bé la flauta la veritat) i fins i tot un Drag Queen indi amb un sari blau...

I quan vam arribar a Agra.... una doble impressió: Quina ciutat més bruta i quina tomba més increble!! La ciutat ens va impressionar per la deixadesa que té al costat del increible Taj mahal, que sembla que brilli amb la llum del sol.... i quan t´hi apropes segueix sent perfecte. Es mereix ser una de les noves 7 meravelles. De tornada (un altre cop 6 hores....) vam tenir que parar-nos doncs era la festivitat del "xai" per els musulmans i van tallar la carretera per fer una mena de processó.

Demà més que me'n vaig a treballar!!

Una abraçada!

2 comentaris:

imma ha dit...

ja ja ja les fotos parlen soles...:)

Namaste

abraçades..l´imm@

Oscar Dieguez ha dit...

jajaja nen quin misteri...