dilluns, 9 de novembre del 2009

Resum de la setmana





Bona nit a tots!

Després d'una setmana una mica estressant passo a fer-vos un resum de la meva setmana. Aquesta semtana he anat de vòlid a la feina i he sortit cada dia a les tantes de la nit, per la qual cosa no he pogut tenir massa activitat.

A les fotos us penjo un parell d'anècdotes. La del Wc és evident... jo no he fet servir la manguereta, encara que deu ser més net que el paper, el fet de comparir aquest estri em fa cosa... (és el Wc de la feina) i l'altra és una revista que vaig llegir anant cap a treballar (guau!!) i que em va soptar. Bàsicament era com muntar un Hospital en 3 mesos!! i et donava tota mena de consells, quins especialistes havies de contractar, etc... tot això es només dues pàgines!! El fet és que veient "alguns hospitals locals" potser han seguit els consells de la revista....
Parlant de premsa, avui m'he pogut enterar de que el Barça va guanyar al Mallorca. D'esports hi surt la lliga de futbol espanyola, la italiana i llavors ja passem al Cricket (aquest cap de setmana India va perdre contra Australia i sembla un drama nacional...)
Dissabte vam anar a un restaurant a sopar, molt xulo (i car!) que es diu Olive. Fan "cuina mediterrània" lo que amb un "toc local" (picantet). Això sí tot molt bo, fins i tot vaig provar l'Hummus.... El vi extranger aquí és prohibitiu, valia 7.000 INR (100 EUR) l'ampolla i el local era com una casa Eivissenca o grega, tot blanc amb les finestres i portes blaves i amb música chill-out. Va estar genial, a més gràcies al nostre guia local, ens vam enterar que a la taula del costat seia un dels empresaris més rics de l'Índia i sopava amb un dels directors de Bollywood més famosos. Nosaltres ens vam quedar una mica igual.
Bé avui el dia em duia la contrària, però al final he pogut arribar i escriure, que al final és el que importa.
Una abraçada.

2 comentaris:

Mariona ha dit...

Hola!
aquest WC entre rata i mangereta... tela!
Cuida't i treballa però... sense passar-te.
Molts petons
Mariona

imma ha dit...

Jua! jo no puc perdre m el restaurant aquest ..;)))

Petonets i abraçades i cuida´t ( ejem, que be ja veiem que ho estas fent..jiij)imm@