dissabte, 31 d’octubre del 2009

Registre








Bon dia!

Per fi és cap de setmana! Dijous em vaig anar a inscriure al Foreigner Regional Registrarion, que és bàsicament un Registre per els Extrangers que vénen a India per més de 3 mesos. Ja em van dir que seria una mica lent. I així va ser.

L'oficina està a la zona de Colaba, la millor de Mumbai, al sud, i també és la més turística. Des d'Andheri, vam tardar gairbé 2 hores en cotxe a les 8 del mati, per ser allà a les 10 i un cop dins, és un edifici una mica atrofiat, on s'hi reuneix tot tipus de gent, chinesos, monjos budistes, irlandesos, anglesos, espanyols... i bé tràmit rere tràmit, vam tardar unes 4 hores. Sort que ja anava previngut i duia un llibre per llegir i carregat de paciència fins que diuen el teu nom.

Un cop varèm sortir vam anar cap a "The Gateway of India" un arc de trionf que està al moll, bastant a prop de la FRRO. Just al davant de la "Gateway" hi ha l'hotel Taj Mahal, on van posar bombes fa uns anys. M'esperava una escena més impressionant per ser un dels principals atractius turístics. Gairbé no hi havia guiris i molt poca gent a la plaça. Us en deixo unes quantes fotos perquè us en feu una idea. :)

La zona de Colaba és totalment diferent de la zona on treballo/visc. Els edificis construïts pels anglesos son grans i ajardinats, encara que una mica mal conservats, els carrers amples i plens d'arbres i no hi ha ni de bon tros tant de caos com al nord. Aquí no hi estàn permesos els Rickshaws, i es nota que el trànsit va més relaxat.

Un altre dels llocs que em va agradar es Marine Drive, que és un carrer que voreja tota la badia de Mumbai, i es pot veure des de la platja de Chowpatty fins a la punta de tot de Mumbai (per la costa perquè quan viatges per la ciutat te n'adones del absolutament immensa que és) Marine Drive de nit l'anomenen "The Queen's necklace" perquè per les llums i la forma arrodonida de la badia diuen que sembla un collar de perles. Ho haurè de veure, ja que no ens vam quedar fins que es va pondre el sol.

També vam passejar per uns jardins (molt bruts, tot s'ha de dir) on hi practicaven cricket, ja que el govern indi dóna diners a cada estat perquè posin en marxa clubs per trobar nous talents.

En resum va ser un dia molt distret però també moolt cansat, feia molta calor i tant de temps esperant es fa feixuc.

Bé, com vaig dir, us penjo fotos, que vagi bé el cap de setmana!!

1 comentari:

Imma ha dit...

ei no esta gens malament Mumbai :).. ja se que les fotos ni d´un trOs lluny ES el mateix que ser-hi i viure-la ,però nen aquesta ciutat vibra!!. oetonets .imm@